Future Friday den i Kista 8/3: Förebild sökes att visa upp för gymnasieungdomar!

· · · · ·
Av Fredrik von Essen, 04 Mar 2013

Future Friday 8 mars 2013

Nu på fredag den 8/3 smäller det i Forum-huset i Kista när cirka 1000 gymnasieelever ska besöka Future Friday. Eventet arrangeras av KTH Kista och ett stort antal företag och institut ska göra sitt bästa att locka undomar att välja rätt när de lämnar gymnasiet.

Själv ska jag hålla en presentation om hur det är att jobba i IT-branschen kl. 9.30 den dagen. Som alltid vill jag visa upp bredden av möjligheter som finns i branschen, med IT&Telekomföretagens rapport om kompetensbehovet som främsta källa.

Vad som alltid ger det kraftfullaste intrycket är dock att visa en livs levande förebild, gärna yngre tjej, från branschen. Någon som kan lämna jobbet för en timme och hålla mig sällskap i presentationen?